Meningsløse ytringer, mer eller mindre aktuelle kjendiser og generelt svada - Du finner det her!
Hawrecks - Et humoristisk skråblikk på verden og dens nyheter, kjendiser, hendelser og fordommer.



Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
       

juni 16, 2008

Team-Trafikk streiker ulovlig i Trondheim


"En politisk streik som går over flere dager, er uten tvil ulovlig. Det har vi helt entydige avgjørelser på fra Arbeidsretten. (...) sier en av landets fremste eksperter på arbeidsrett, professor Henning Jakhelln ved Universitetet i Oslo" adressa.no

Først var det torsdagen i forrige uke som ble sabotert, nå skal de streike både mandag og tirsdag i denne uken. Og dette gjør de tydeligvis ulovlig... 

Og hva er egentlig problemet? Jo, Team-Trafikk er pissredde for å justere prisene sine til et normalt nivå. Folk i Trondheim er lei av- og forbandet på å måtte betale noe som må være Norges dyreste kollektivtransport-priser, og nå skal det undersøkes om bussene skal ut på anbud slik at man kan skape konkurranse og en påfølgende normalisering av billettprisene. Det må jo si litt om Team-Trafikk... Er de så redde for å bli slått på pris? Selvfølgelig... De er jo så dyre at det lønner seg å kjøre både egen bil og taxi. Snakk om miljøprofil på en ellers herlig by!

Den gamle setningen "... en bussjåfør er en mann med godt humør" gjelder heller ikke i Trondheim. Joda, det finnes hyggelige bussjåfører i byen, men de hører til sjeldenhetene. Stort sett er det grinete sjåfører som overser passasjerer, trakasserer passasjerer og kaster ut passasjerer (fordi de er homofile/lesbiske). Så hvorfor streiker sjåførene egentlig, er de redde for å begynne å oppføre seg som folk? 

Team-Trafikk kjøres i grøfta av idioter og det fortjener de. 

Gi oss, brukerne, et rettferdig og godt tilbud - det fortjener vi!



Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vil bare slenge inn et par kommentarer; billettprisen er det faktisk politikerne som bestemmer. Team har gjort "ugjerningen" å forsøke å klare seg mest mulig uten tilskudd gjennom åra, men nå i det siste så har dessverre disse ufyselige sjåførene begynt å forlange mer penger for jobben de gjør. Det fører til at kostnadene går opp, og våre kjære inkompetente politikere må begynne å betale for og ha et kollektivtilbud i byen. Fysj! Skal ikke sånt være gratis?!

Du nevner også forsinkelser. Har du forsøkt å være bilist i rushtrafikken i sentrum? Bussene må stå i den samme køen, for de har mer eller mindre ingen prioritet i gater eller kryss. Klart man blir forsinka av det! Jeg tror faktisk ikke det hjelper om det står Veolia eller Team på siden av bussen når den er på vei over Elgeseterbrua i rushtrafikken. Kø må den stå i uansett. Med mindre Veolia bygger egene bruer og veier til bussene sine da, men det er vel heller lite trolig.

At homofile blir kasta av bussen tror jeg er et noe unyansert bilde på den aktuelle hendelsen. Jeg nekter å tro at den aktuelle sjåføren kasta av to jenter fra bussen fordi de holdt hverandre i hånda. Det er nok noe mer som har skjedd, f.eks. at de sto med hendene langt nede i hverandres bukser og åt på hverandre som en annen kjærlighet på pinne. Jeg er ganske sikker på at den samme sjåføren hadde kasta av hetrofile folk som sto i midtgangen og hadde seg også.

Ha en ellers fin dag, og vær så snill og ikke sluk adressas historier rått. Trondheim hadde hatt utrolig godt av å bli kvitt avismonopolet også. Tenk å få nyanserte syn på sakene!

Anonym sa...

Glemte en ting ifm kostnader, adressa hadde for en stund tilbake et sted hvor de sammenlikna billett- og kortpriser med nordiske selskaper og da fant de ut at Göteborg var det desidert billigste stedet å kjøpe kort. Selv om adressa ikke evner å finne ut noe om tilskudd osv, så kan du være ganske brennsikker på at Västtrafikk i Göteborg får minst 10 ganger mer tilskudd i året enn det trondheimspolitikerne ville gitt dem for samme jobben.

Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly