Meningsløse ytringer, mer eller mindre aktuelle kjendiser og generelt svada - Du finner det her!
Hawrecks - Et humoristisk skråblikk på verden og dens nyheter, kjendiser, hendelser og fordommer.



Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
       

juni 07, 2008

Når skal dette flyplasshysteriet stoppe?



Når skal dette hysteriet på flyplassene rundt i verden stoppe? Det hele er jo til å bli gal av. Folk blir befølt intimt (uten å ønske det selv), politi blir innkalt for ingenting, folk arresteres og trakasseres - og 99,99 % av dem er uskyldige! Nå har en mann blitt arrestert fordi han brukte ordet "Bombe", det er jo rett og slett barnslig... USA har satt hele verden i en situasjon som ikke er holdbar... Og vi følger dem som noen små lydige og nervøse valper... Hysteriet har jo tatt helt overhånd, hvor er det blitt av sunn fornuft, folkeskikk og medmenneskelighet? De aller fleste av oss driver jo faktisk ikke med terror, bombing, drap og sprenging av fly.

Det er ikke det, vi hadde nok ikke hatt så mye imot å bli befølt av en sexy, kvinnelig sikkerhetsvakt, men det er jo ikke alle som er som oss, da :-) Og når de gjelder politiaksjoner og ubegrunnete arresteringer... Nei, skjerp dere folkens, vi kan ikke fortsette slik.


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er så enig! Vi bøyer oss for USA som strå i vinden! De er ikke andre enn noen små pingler som gjemmer seg bak en enorm militær makt. De skulle aldri ha fått lov til å holde på slik! Også dette med økonomi, går USA's øknomi dårlig, går hele verden på rævva! Uhørt! enn å være så avhengig av en stat som ikke vet noe om ting utenfor sitt eget gjerde.

Anonym sa...

Oi! 99.99% uskyldige, betyr jo at 0.01% ikke er uskyldige. Hvis sikkerhetsvaktene tar 1 av 10.000 og hindrer at de får gjort noen skurkestreker, ja da er det jammen verdt det.

Anonym sa...

Jeg oppfordrer alle nordmenn til å nekte å foreta forretningsreiser. Tving norske politikere til å tenke på nordmenns interesser istedet for amerikanske!

Jeg er dønn lei av å ta av meg sko, belte, ring og til og med strikkejakke når jeg er ute å reise. Og det er bare en praktisk detalj, bak ligger en viktig prinsippsak.

En supermakt opptrår imperialistisk og arrogant overfor jihad-fikserte muslimer med komplekser for det meste. Vi bør ta avstand fra begge deler. La amerikanerne bygge festninger av sine egne flyplasser og la jihad-galningene sprenge amerikanske ambassader der de bor. Det er ingen grunn til å velge side her!

Og joda, jeg vet at vi må ta avstand fra terrorisme. Det er jo det jeg skriver over. Men her har vi to parter som begge driver terror, hver på sin måte. Ikke glem at det er en hel muslimsk verden som ser på amerikanernes opptreden i Irak, Afganistan og Saudi Arabia som terror. Ikke glem at ingen av de amerikanske argumentene for invasjon viste seg å være sanne. Ikke glem hvor mange liv som har gått tapt i Irak og Afganistan (sammenligne gjerne med hvor mange amerikanere som er drept i terror).

Og neida, jeg stemmer faktisk FRP...

Anonym sa...

Jeg reiser mye privat og jobb, har aldri hatt en ubehagelig opplevelse som han beskriver her, men jeg har derimot sett en god del uakseptabel og respektløs oppførsel av andre reisende på diverse flyplasser rundt om i verden, der mine egne landsmenn DESSVERRE har tendens til å stikke veldig ut!

Jeg vet at ordet "bombe" ikke er passende å si på en flyplass uansett setting/situasjon, om det er her hjemme, syden, asia eller noen andre steder i verden,
Jeg tror også at det går litt fort i svingene her når vi som ikke kjenner jobben sikkerhetsvaktene gjør begynner å kritisere de..

I enhver jobb fins det rutiner og prosedyrer å følge, om det kanskje virker unødvendig og dumt for noen, så betyr det ikke at det er hysteri og unødvendig!

Jeg syns heller ikke at det er moro å strippe av meg alt av metall,sko osv,men det beste er å gjøre som du får beskjed om, så går det kjempebra!

Jeg har selv stått i kø bak mennesker som ikke forbereder seg til kontrollen og dermed skaper mer ventetid og kø for oss andre. Og ja jeg har tatt meg selv i å tenke, "slutt å diskuter og ta av deg de j....a skoene". Må man,så må man.. Ingen kommer unna det likevel!

Jeg gir skryt til de som faktisk orker å ha den type jobb,der hvor hverdagen består av å håndtere mye kjefting, frekke kommentarer og ufine mennesker!

Ikke la det gå utover flyplass-personell, de lager neppe egne regler for å plage oss reisende!!
Hvis noen syns det, så får de bare slutte å bruke fly som fremkomstmiddel!

Og ja, jeg er imot Usa´s "verdens politi holdning", , men that´s reality!!! So handle it!!

Peace out!!!

Anonym sa...

<99.99% uskyldige, betyr jo at 0.01% ikke er uskyldige. Hvis sikkerhetsvaktene tar 1 av 10.000 og hindrer at de får gjort noen skurkestreker, ja da er det jammen verdt det.>

helt enig. slik situasjonen har vært de siste årene, vet de fleste at man kan få problemer om man bruker ordet <2bombe", ergo ikke bruk det.

Anonym sa...

Flyplasshysteriet stopper... naar Islam er utryddet.

Anonym sa...

Faktisk så synes jeg man bør innføre tilsvarende sikkerhetssjekk på ferge-, tog- og busstasjoner også. Ja, også på kino selvsagt... og andre steder der mange mennesker samler seg.

Akkurat, hva gjør det vel om vi blir behandlet som slakteferdig kveg der vi sikksakker mot røntgenmaskinene. Vi liker å bli behandlet som en terrorist inntil det motsatte er bevist.

Selvsagt er det idiotisk å si ordet bombe på en flyplass. Ærlig talt, det er bare terrorister som kan dèt ordet. Og selvsagt er man dum om man ikke forbereder seg til sikkerhetssjekken. Selvsagt starter man ikke en diskusjon i sikkerhetskontrollen. Det er helt naturlig at hvert eneste minutt ljomer det en stemme i høyttaleren som advarer deg mot forferdelige ting som å ta med seg en flaske vann på flyet.

Har dere indoktrinerte nikkedukker ikke innsett at dette kun er å kurere symptomet, ikke årsaken? Nordmenn har ikke ryggrad til å være uenige med amerikansk utenrikspolitikk. Ta et prinsipielt og etisk riktig standpunkt, så er det ikke lenger nødvendig med denne galskapen på norske flyplasser.

Flyplassene minner mer og mer om en uvirkelig scifi-bok. Det er bare snakk om tid før vi får dette på fergeterminaler og så på togstasjonene. Er det det vi vil?

Ting sa...

Anonym sa...

Oi! 99.99% uskyldige, betyr jo at 0.01% ikke er uskyldige. Hvis sikkerhetsvaktene tar 1 av 10.000 og hindrer at de får gjort noen skurkestreker, ja da er det jammen verdt det.


Problemet er vel strengt tatt at sikkerhetsvaktene ikke klarer å TA den ene blant de 10'000. Så hele greiene er verd null.
Hørt om negeren som sendte seg selv som frakt til moren, på et vanlig rutefly? Han ble ikke oppdaget før han hoppet ut av pappesken litt for tidlig (mens FedEx fortsatt stod der). Han ble fraktet med et vanlig rutefly. Den negeren kunne fint vært en bombe, så hvorfor skal VI sjekkes som skal inn i flyet, når bagasjen vår/godset IKKE blir sjekket?

Anonym sa...

Det eneste midlet terrorister har for å oppnå sine mål er å skape frykt hos grupperinger, folkegrupper, nasjoner etc.
Jeg støtter ingen tiltak som er med på å eskalere frykt. Selvfølgelig er de ment som sikkerhetstiltak for verne oss som befolkning, men den viktigste bivirkningen er at terroristenes målsetning blir oppnådd, da har de allerede skapt frykt,, ughh

Hvis ingen responderte på terror, hva hadde terror vært da?

Ta vekk fokuset fra terroren, stjel medietiden deres, forti saken deres, ikke snakk om de,, ingen dialog... ingen forhandlinger,,,ikke noe jævla 15 minutes of fame ..

hysjjjj

Anonym sa...

Nå må alle dere Konspirasjonsteoretikere skjerpe dere en gang for alle!! Skjønner dere ikke at vi kommer til å tape kampen mot terror om vi ikke innfører ting som dette? Skjerp dere!

Anonym sa...

Kampen mot terror??? hva faen er det du snakker om?

du kommer sikkert til å stresse på deg den ene og den andre lidelsen hvis du fortsetter sånn..

Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly