Meningsløse ytringer, mer eller mindre aktuelle kjendiser og generelt svada - Du finner det her!
Hawrecks - Et humoristisk skråblikk på verden og dens nyheter, kjendiser, hendelser og fordommer.



Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
       

juni 27, 2008

Er ikke hele iPhone-greia bare en opphauset hype?


Greit nok, iPhone ser fet ut og bare designet gjør at man vil ha en slik, men er det verdt det? Nå melder db.no at man kan få en såkalt "lovlig" iPhone gjennom Netcom, men så må man jo betale minimum 399 kroner pr mnd for moroa. Tidligere har db.no skrevet at "Dette er ikke en telefon", greit nok, så hva skal man med den?

Det er jo tydeligvis ikke et kamera, og en mp3-spiller får du jo i hvilken som helst annen telefon. Og som en bærbar datamaskin blir den jo litt i minste laget. Uansett hva folk sier så er det ikke akkurat noen nytelse å surfe på nettet med en slik skjermstørrelse. 


Så hva er poenget? Hvorfor betale så useriøst mye mer for denne skapningen? Bare på grunn av utseende slik som med Apples datamaskiner - Mac Pro, iMac, MacBook og hva de nå ikke heter alle sammen? 

Misforstå meg rett, jeg liker Mac, og de er kanskje generelt stødigere enn gjennomsnitts-PCen, men man betaler utrolig mye for eple-logoen og får lite igjen av utstyr og muligheter i forhold til en PC med tilsvarende pris.

Så hva er egentlig poenget? 

Uansett, er du ute etter iPhone, Mac iMac og andre Apple-produkter anbefales det å klikke her



Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

15 kommentarer:

Anonym sa...

Homo ludens, Hawreckjeks. Jeg tror det oppsummerer alt sammen.

Hawrecks sa...

Periculum in mora, Ō tempora! Ō mōrēs! Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas :-)

(ikke mitt sterkeste språk, men håper forsøket ikke dummer meg HELT ut ;-)

Anonym sa...

Jeg har iPhone og må innrømme at det er den mest nyttige tekniske duppedingsen jeg har hatt noen gang

Anonym sa...

for de som kjøpte den forrige iphonen "ulovlig" for under to laken så kjøpte nok disse menneske gull, men å kjøpe den "lovlig" nå og sitte igjen med å betale min. ca.7000kr det er ikke mye gull

Anonym sa...

jeg har hatt iPhone siden sept. i fjor.

for det første vil jeg si at de som skriver at det ikke finnes MMS på iPhone ikke vet hva de snakker om, de har tydeligvis ikke gidda sjekke fakta. jeg kan ha MMS på min men gidder, synes MMS er noe dritt.

for det andre så må jeg si meg enig med den som sa at vi som kjøpte ver. 1 billig ka se ut som å ha gjort ett kupp.

Så mye som jeg digger min iPhone vilel jeg ikke betalt minsteprisen for den, det er for mye. for jeg kan garantere at det kommer til å koste mere når data trafikken kommer i tillegg.

Å si at man ikke skjønner hva dette dreier seg om og kaller det for hype blir for dumt når man ikke har hatt en.

det blir som å si at jeg ikke liker kaviar uten å ha smakt det. jeg synes synd på folk som velge å leve livet sitt med den tenkegangen.

Anonym sa...

forresten, her er forøvrig løsninga på hele dritten:

kjøp en iphone til billigste pris, deretter
hack iphone med ziphone når det er klart og du kan surfe MYE mere for en fast pris med følgende:

https://netcom.no/bedrift/abonnement/mobiltbredbaand.html

Mobilconnect er et 3G sim kort, og det kan du putte i iPhone ver 2.

her i australia betaler jeg 350NOK for 6GB per mnd
med 3G internett USB dongle. og det holder lenge til en mnd. hjemme bruk.

hold øye med:

iphone.unlock.no

Anonym sa...

hæ, kan du skriv norsk eller????

Anonym sa...

Poenget er Mac OS X og integrasjonen/brukeropplevelsen. Det gjelder både for Mac og iPhone. Det nytter ikke å bare sammenligner hardware-spesifikasjoner eller utseendet -- det er programvarepakken som får folk hektet fordi det _fungerer_ så bra.

Anonym sa...

Helt elendig "artikkel".. Hva er poenget med ""? du bruker dem helt feil.

1. Det er kamera på den, og det funker fint.

2. Det er en iPod på den, mp3 spilleren er MYE bedre enn mange andre mp3 spillere der ute. Grensesnittet er MYE bedre på iPhone.

3. iPhone har en av de største skjermene, og beste mulighetene for å surfe på internett, så jo det er en nytelse I FORHOLD til andre MOBILER. Du kan IKKE sammenligne den med en datamaskinskjerm, er du helt dum eller?

4. Det er ikke useriøst mye. Du kan få den for 4500 ved å kjøpe deg ut av NetCom litt etter kjøpet. Bare vent litt, så går det nok ned i pris, husk at det finnes mange andre telefoner til skyhøye priser. Det er ikke useriøst..

5. Man betaler ikke mye for eplelogoen. Du kommer med altfor lite grunnlag og noe for å støtte opp det du sier. Du bare kaster du bullshit rett fra munnen. Du har tydeligvis ikke prøvd telefonen eller noe Apple utstyr.

Virker nesten som at du er litt missunnelig..

Anonym sa...

Hva med HTC Touch Diamond? Er ikke det et OK alternativ? Nypris UTEN binding ca kr 4500

Anonym sa...

Diamond koster det samme som en iPhone du bryter kontraktern på, så da er det jo bare å velge

Anonym sa...

Denne bloggen suger maksimalt, side opp og side ned om rumper, og i tillegg er det skrevet med dårlig norsk.

Det er nesten komisk å høre slike utsagn om iPhone og spesielt Apple-produkter, det eneste du baserer dine utsagn på er illusjoner skapt av mennesker som er ganske lik deg - de har aldri prøvd noe Apple-utstyr før (kanskje med unntak av en sliten iPod). Jeg tror det er med deg som det er med de som til stadighet går til angrep på homser, du er en liten skaphomse selv. Og jammen tror jeg du er en liten skap-apple-fan også.

Hold deg til det du minst dårlig til du, pill nese og snakk om tiss og rumpe. For teknisk utstyr det kan du tydeligvis lite om.

Og en siste lille ting jeg vil nevne er at det er en ting som kjennetegner en dårlig blogg og en dårlig blogger, at du ikke har noen form for kommunikasjon med dine lesere, på de få kommentarene du får så svarer du aldri.

Hawrecks sa...

Kjære anonym som sutrer og klager

Les først i toppen av bloggen: "Meningsløse ytringer og svada..."

Les så "Om Hawrecks": "Bloggen er ment å provosere og å sette ting på spissen, og gjenspeiler ikke våre faktiske meninger og holdninger. Dette er ikke stedet for seriøse saker og innhold..."

Det er mange årsaker til både språket (dårlig og/eller godt) og bloggen i seg selv. Hvis du ikke skjønner tegninga så er det ikke vår jobb å forklare den for deg, men ikke klag på noe før du vet hva det er ;-)

At du mener å kjenne skribenten bak en post og hans erfaringer med både Apple og annet teknisk utstyr er jo bare helt latterlig. Og hva i all verden har dette med homser å gjøre? Makan til usaklig sprøyt...

Årsaken til få eller ingen svar på kommentarer er flere. Vi har rett og slett ikke tid, vi har da andre ting å bedrive tiden med. Hawrecks er jo, som sagt, bare tull og useriøs moro. I tillegg føler vi lite behov for å svare på kommentarer så lenge det ikke er direkte spørsmål til oss.

Vi ønsker ikke å krangle, verken med deg eller andre, Hawrecks er noe vi kun gjør for moro skyld, så vi kan ikke annet enn å anbefale deg å finne på noe annet ettersom du ikke er fornøyd.

De mer eller mindre retoriske spørsmålene var jo bare om iPhone er verdt pengene og hva poenget med iPhone er, og det er vel ikke noe å ta sånn på vei for? :-)

Og hvordan du kan bli så sutrete over en blogg som så tydelig er en useriøs blogg, det er jo bare helt utrolig. Skulle nesten tro vi hadde skrevet noe stygt om deg personlig. Og til slutt, hvis bloggen er så dårlig, hvorfor ikke bare klikke deg videre til noe annet?

Vi håper du finner noe, eller noen, som gjør deg lykkelig i livet slik at du i fremtiden slipper å irritere deg så mye over noe så meningsløst som denne bloggen.

Vi ønsker deg og alle andre en riktig god sommer!

Unknown sa...

Anonym er i denne saken 12 stykker og ikke 1..

På kudos.no burde du da "tagge" artikklene dine/deres som useriøs, tull eller noe i den duren, og ikke som at det skulle vært en vanlig artikkel.

Så med teskje, denne artikkelen skulle på kudos.no vært merket slik: svada, useriøst, tull, (dårlig) humor, apple, hype, iphone, telefon.


Sitat fra deg:
"hvis bloggen er så dårlig, hvorfor ikke bare klikke deg videre til noe annet?"
Grunn til at dere ikke har noen kommentarer på artikklene deres? kanskje fordi alle klikker seg vekk med en gang...

KalleAnka sa...

Kunne ikke sagt det bedre selv ChatFish.

Men jeg vil benytte sjansen til å gratulere bloggpost-forfatteren med at han i det hele tatt skrev noen linjer i sitt eget kommentarfelt.

Eneste problem er at det var for å forsvare seg selv og sin ynkelige blogg istedet for å ta kontakt med de som faktisk ikke bare gidder å lese dette mølet, men også legger igjen en kommentar (og dermed øker kvaliteten på Hawrecks med mange hundre prosent).

Det er flott at du skriver til dine lesere at du rett og slett ikke har tid til dem, du har jo tross alt andre ting å gjøre som du sier - grattis, slik skaper du en relasjon mellom deg og dem vettu, ved å si at du ikke har tid til slikt tull som dem.....

Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly