Meningsløse ytringer, mer eller mindre aktuelle kjendiser og generelt svada - Du finner det her!
Hawrecks - Et humoristisk skråblikk på verden og dens nyheter, kjendiser, hendelser og fordommer.



Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
       

juni 10, 2008

Selvfølgelig skal Vigrid ha arven

I forbindelse med saken om Ole Nicolai Kvisler, Benjamin Hermansens drapsmann, og de pengene han visstnok skal motta, kommer nå Vigrid på banen og mener de er de eneste som fortjener den. Selvfølgelig mener de det. De er jo høyreekstreme "overmennesker", er de ikke? De tror det nå selv, om ikke annet, og da de jo være mest verdig til å motta de pengene det nå krangles om...

Nei, hele greia er absurd og ubehagelig... Vi føler med de som er rammet av denne saken.


Les mer om saken:



Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

11 kommentarer:

Anonym sa...

Arven skal faktisk fordeles til dem som har gjort MEST for å forhindre fremmedinnvandring til Norge, og jeg kan ikke fatte og forstå hvordan Norgespatriotene eller Vigrid kan gjøre seg fortjent til disse pengene. Riktignok er det dem som er mest IMOT fremmedinnvandring (hva er forskjellen på innvandring og fremmedinnvandring?), men jeg kan ikke i min villeste fantasi tenke meg at de har gjort noe for å hindre det.

Hvis jeg husker riktig fikk imidlertid Erna Solberg gjort noe med innvandringen fra Russland og Ukraina, mens FrP har hjulpet godt på holdningene på den jevne nordmann, så jeg vil anta at det er disse som er mest verdige til å motta arven.

Forøvrig er jo et lille tankeeksperiment tillatt: I Danmark har innvandringen (asylsøkere utenfor EEA, jeg antar det er dette som er "fremmedinnvandring"), gått ned fra c. 20 000 i året til 2 000. Dette har skjedd ved å øke alderen for henteekteskap til 24, og ved å høyne forsørgelseskravet til et nivå som er fornuftig for en familie. Nynazister spiller en meget liten rolle ("Jønke" får noen avisoppslag for vold, men det er stort sett det). I stedet måtte pengene her vært delt ut til Dansk Folkeparti, Venstre, Konservative, og Sosialdemokratiet.

Pål sa...

Ta bort Q så blir Usling, var det mange som sa i 1940. Og det er visst like aktuelt i dag som det var for 68 år siden.

Anonym sa...

Oppfordrer alle svarte til å mobilisere seg mot NAZI horene...


på tide å ta opp kampen mot disse jævla SHCVINA!! En vigrid person er en DØD person!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Og hvorfor skal BARE svarte mobilisere mot nazihorene?(som du kaller dem?)
Er du rasisitisk mot oss hvite?

Kan jo være at det er en god del av oss "hvite" som gjerne hadde sett at disse nynazistene hadde blitt fjernet!
(bruker ordene svart og hvit siden du gjorde det) :)

Anonym sa...

Å direkte gi pengene til Vigrid er kanskje ingen god idè, men det å bruke dem på Vigrid er noe annet... For den summen kunne man betale for kompetent psykiatrisk behandling, betale deres støttekontakter og fullsubsidiere innkjøp av prevensjon, gjerne sterilisering (hvis det er noen som ikke bør få muligheten til å spre sine gener..).
Man kan jo også spandere på dem en fin liten ferie. Afghanistan og Irak er gøy på denne tiden av året, der de kan få kose seg med å leke i minefelt og diskutere tema som "fanatisme og fravær av bakkekontakt" med eksempelvis sine nye lekekamerater fra taliban.

Anonym sa...

Det er umulig å forstå at disse organisasjonene har gjort noe som helst for å begrense innvandringen til Norge.

For å gjøre noe i forhold til innvandringen må man ha en form for innflytelse. Det har ikke disse organisasjonene. Faktum er at den eneste påvirkningen de har er å fremme motstand mot det de driver med.

Det er derfor særdeles underlig å konstatere at disse gamle høyesterettadvokatene vurderer å gi penger i den retningen.

Det eneste riktige er å gi pengene til UDI, som aktivt avviser tusenvis av innvandrere hvert år. De har reell innflytelse.

Anonym sa...

Å Kjøre på og gi dem penger, og se hva godt vi får utav det, hva hjelper vel det... Alt er bare tull. Pengene burde forvaltes etter arvelovens regler: Gi så mye som mulig til livsarvingene( desverre bare maks 1 mill etter testament.)Og se om smutthullene i forvaltningsloven og arveloven kan gi livsarvinger mer... Det som er igjen, frys midlene. Vi kan ikke ha det slik at folk skal fyre løs og gi penger til hva som helst.

Det er fremmedinnvandring vi snakker om, ikke fremmedhat og rasisme! Der har høyre og FRP vært flinke aktører, sammen med noen litt "radikale" KRF'ere. Men jeg sier ikke at det er dem vi bør gi det til... Så kommer Vigrid og Norgespatriotene og vil ha, hva gjør vel de?? Sitter for seg selv i et hus, med bilder av tidligere diktatorer og norrønske guder og snakker om hvor jævla livet er i Norge med utlendinger overalt.

Nei, frys midlene og la oss bli ferdig med denne saken....

Anonym sa...

Vigrid er en organisasjon (og en slags religion) som ganske enkelt er i mot innvandring av svartinger, muslimer, jøder o.l fordi de vil bevare våre gamle nordiske/norske normer, vår kultur og vår urgamle tro. Dermed blir de kalt nynazister. Vigriderne er i mot den etniske utrenskingen av vårt folk, som skjer nettopp pga at man tillater disse folkene inn i VÅRT land. Det er tydeligvis blitt en forhatt ting å ville verne om seg selv og sitt folk.

Jeg syns Vigrid fortjener de pengene.

Odin er stor og vi er hans utvalgte folk!

Anonym sa...

Så du mener det at alt det forferdelige som skjer i verden som ikke har noe med Norge å gjøre er greit?? at faktisk mennesker som er like mye kjøtt og blod som deg blir torturert og drept fordi de har meninger? og så lenge noen har en annen hudfarge enn deg kan de drepes? Og hva er det som er så forbanna bra med våre nordiske/norske normer, kultur og urgamle tro?
Da må jo nordmenn, feks i spania komme seg hjem! eller spiller ikke det noen rolle hvor nordmenn bor?
FLAUT!

Anonym sa...

Helt enig med at arven skal tilføres norgespatriotene/vigrid. Gå inn på hjemmesiden til norgespatriotene og du vil skjønne hvorfor!!!. Norge for nordmenn!!!!. Innvandringen må stoppe før det tar helt av.

Anonym sa...

Hvem i helvete er det som blir berørt av denne saken? Du veit jo ingenting om noen som helst ting. Du er sikkert en dum bonde som bor på landet og har sett tre svartinger i hele ditt liv. Gi dem pengene til Vigrid eller gi pengene til Ole Nicolai. Det avisene skriver om at dette er kun ett rasistisk motivert drap er helt feil. Han burde fått samme sum av journalistene.

Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly