Meningsløse ytringer, mer eller mindre aktuelle kjendiser og generelt svada - Du finner det her!
Hawrecks - Et humoristisk skråblikk på verden og dens nyheter, kjendiser, hendelser og fordommer.



Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
       

mai 31, 2008

Er den søte Ellen Page (Juno) lesbisk?

Det er mange spekulasjoner der ute om den søte Ellen Page, kjent fra filmen Juno, er lesbisk. Hun er for tiden også aktuell i filmene The Stone Angel og Smart People. Vi vet ikke så mye om hennes legning, men vi anbefaler likevel et besøk til en av hennes fan-sider. Se mer sexy bilder av Ellen Page her



Ellen Page Photos

Egotastic


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Kiss kan kysse meg i rævva



Etter sin konsert i Stockholm i går, ble Kiss slaktet i pressen. I dag skal de til Oslo og håve inn mer penger for ingenting. For når kom dette bandet ut med en plate sist? Så vidt vi kan huske var det i 1998 med den dårlige skiva Psycho Circus. Siden den har vært et utall samlealbum som kun er laget for å fylle penger på de allerede overfylte kontoene til Gene og resten av gutta.

Så hva når fansen vil ha noe nytt? Da sutrer Gene Simmons som en liten jente med hormonelle forstyrrelser og premenstruelle plager, og sier at noe nytt materiale aldri vil komme ettersom fansen ikke vil kjøpe det. Litt vanskelig å kjøpe noe som ikke er der...

Nedlasting, torrent og fildeling... Samme gamle leksa... Gamlingene i bandet har da mer enn nok penger fra før og kunne, om ikke annet, gi ut noe slik at fansen fikk noe igjen for alle de milliarder av dollar de har gitt Simmons, Stanley og resten av bandet. Selv sier Gene: "fuck credibility" - Makan til idiot!

Som gammel Kiss-fan er det bare trist å se de gamle heltene bli til gamle grinebitere som i dag visstnok knapt kan spille en skikkelig konsert. Det eneste de har igjen fra gamle dager er mantraet "You wanted the best, you've got the best - Kiss!". Men det står ikke helt i stil med bandet man ser i dag. Kiss, my ass!


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Mila Kunis fra That 70s Show er alltid knallsexy

Mila Kunis, eller Jackie Burkhart, som hun heter i TV-serien That 70s Show, er sexy uansett hva hun gjør... Selv når hun fyller bensin ser hun uforskammet bra ut... Hva kan vi si? Vi vil ha mer Mila Kunis!




Se mer på The Superficial


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

mai 30, 2008

Den sexy Grandiosa-baben, Jenny Skavlan, i ny reklamefilm



Den hete jenta fra Grandiosa Full Pakke-reklamen, er nå ute i ny reklamefilm. Ikke så mye vi får se til henne, men hun svinger seg da litt. Vi håper på flere sexy krumspring fra den deilige Jenny når zombisplatterefilmen "Rød snø" kommer på kino mot slutten av året og i "Knullegutt" som også ventes i løpet av året.



Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Asshole for oss assholes

En god gammel klassiker som er verdt å få frem igjen.
En populær sang her hos Hawrecks, også :-)




Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Den sexy og rampete Kirsten Dunst er ute av rehab



Kirsten Dunst, eller Kirsten Drunkst som noen kaller henne, er nå ute av rehab. Men det var ikke pga rus hun måtte legge seg inn på kjendisrehabiliteringssenteret Cirque Lodge Treatment Center i Utah i februar. Selv sier hun det var på grunn av depresjoner. Vi håper hun føler seg bedre nå og at hun om ikke lenge vil finne på nye sprell så vi har noe å more oss med.

Inntil videre får vi nyte noen bilder av dama i bikini.



Flere bilder på Egotastic


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

La nå røykerne være i fred



Har ikke røykerne blitt trakassert nok snart? I dag er det visstnok Verdens tobakksfrie dag, noe som selvfølgelig betyr kampanjer og annen sjikane av dem som fortsatt røyker. Først ble de kastet ut fra enhver offentlig innendørs aktivitet, senere plaget av ubehagelige videokampanjer – og dette i tillegg til helt syke skatter og avgifter på selve tobakksvarene. Til og med utendørs er det visse steder som har røyking forbudt. Er det ikke nok snart? Kan vi ikke heller sette pris på at de fyller opp statskassa og dør tidligere enn andre slik at mer "sunne" folk kan overta plassen deres i denne verden?

Det skrives også i dag at det ikke bare er tobakk som er årsaken til sykdommer som kols. Nå mener man spesielle yrkesgrupper også er spesielt utsatt, "Både tunnelarbeidere, ansatte i aluminiumsindustrien og andre industriarbeidere puster inn ulike uorganiske stoffer som kan gi kols. Det samme gjelder svømmelærere som har vært eksponert for klordamp."(db.no)

Skal vi forby svømmehaller, tunnelbygging, aluminium og annen industri også nå?

Når skal Verdens Røykeres Dag arrangeres?


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

mai 29, 2008

Er du også lei av sex?


(Foto: About.com)


I dag kan vi lese på db.no at svenskene er lei av sex. Dvs. de er lei av sex på salgsplakater i offentligheten, og det kan vi da godt skjønne. Man ønsker jo ikke å få ordet SEX i fleisen hvor som helst og når som helst.

Selve ordet har noe personlig over seg, noe intimt og noe vi ønsker å ha for oss selv (stort sett, da), og det kan dermed oppstå en liten flauhet over å få det presentert i en offentlig situasjon ute i samfunnet.

Men sex selger da fortsatt! Bare i andre kanaler, i mer private sammenhenger, som f.eks. på internett hvor man kan sitte og surfe anonymt uten at noen ser rart på deg fordi du er interessert i temaet. Man kan jo få noen rare blikk hvis man står på gaten og leser en plakat med f.eks. "Her finner du sexleketøy til fornuftig pris" eller "Nytt massasjeinstitutt åpnet! Happy ending inkludert til de 100 første kundene!". Klart det da kan støte bort folk, men gi dem samme plakat når de er alene - så skal du se den blir lest.

Nei, folk er nok ikke lei av sex, da skulle det se dårlig ut her i verden om kort tid. Man ønsker vel heller å få det servert på egne premisser. Og det ser ikke ut til at media, med det første, vil stoppe med å pøse på med sex i både overskrifter og ellers.

Og takk og pris for det, her digger vi sex og nakenhet!



Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Indiana Jones - suksess med tabber



Den fjerde filmen om Indiana Jones hadde premiere i Cannes til stor jubel fra publikum.

I følge Dagbladet er Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystall Skull full av tabber og gjør det "godt" på tabbelisten til www.moviemistakes.com. Og det stemmer helt sikkert, men hvilken film er helt uten tabber og såkalte goofs? Selv om en film ikke havner på tabbelister rundt om kring, eller har en Goofs-oversikt på IMDB.com, så er det nesten garantert feil og tabber i den. Vi utfordrer dere til å nevne en eneste spillefilm uten tabber.

Vår oppfordring er: Glem tabbene og nyt filmene!
(Såfremt ikke tabbene er helt idiotiske, da ;)


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Ashlee Simpson er gravid og fortsatt sexy i bikini

Lillesøstera til Jessica Simpson, Ashlee Simpson, er på tjukken. Hun og ektemannen Pete Wentz er i ferd med å skvise ut et avkom og har visstnok termin 11. desember. For Ashlees og Petes skyld håper vi barnet ikke arver IQen til den kvinnelige delen av Simpson-familien ;-), og vi ønsker lykke til!

Inntil videre koser vi oss med noen bikinibilder + et lite upskirt-truse-bilde av av skjønnheten før hun begynner å ese ut :-)



Se mer på Egotastic


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Vi vil ha SEX - Sex Pistols!



Dagbladet melder at Sex Pistols ikke tar turen innom Norge... Det er triste nyheter for oss som fortsatt digger bandet og låtene, men hva kan man gjøre... Dra på Coldplay- eller Cut Copy-konsert? Tror ikke akkurat det blir det samme...

Nei, vi får vel bare ta frem "Never Mind the Bollocks" igjen og nøye oss med CD-spilleren, og hvis punkeren i oss vil ut og frem, så får vi vel gå løs på eget inventar og blomsterpotter. Men kanskje vi bør drøye litt med selvskading og oppkutting av brystkasser. Det blir jo ikke helt det samme når man gjør det hjemme med stereoen på full guffe og ølsøl i fanget - hva om naboen banker og klager :-)


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

mai 28, 2008

Er Erlend Bratland virkelig så god som de sier?



Vinneren av Norske Talenter, Erlend Bratland, er utvilsomt en flink sanger, men er han virkelig så god som man skal ha det til? VG skriver at han nå har gått til topps på VG-lista Topp 20, og det er vel greit det, men det er da vitterlig en del andre artister der som må sies å være langt bedre enn denne Haugesund-gutten. Kan det være Perez Hiltons interesse som har gitt litt ekstra uhmf til suksessen?

Men han skal virkelig ha ros for å ha den kuleste symbolbruken i en finale i en slik konkurranse - anarki-symbolet, feilvendt pentagram og langfinger.

Ikke dårlig det! Noen bedre der ute?


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

På tide at Munch-museet flytter



Endelig får vi Munch-museet litt nærmere sentrum og dermed lettere tilgang på en av verdens største kunstnere.

Det har alltid vært mye pes med å komme seg opp til det nåværende Munch-museet, noe det nå blir slutt på. Så får vi bare håpe at sikkerhetssystemene blir av samme kvalitet som kunsten. Disse kunsttyveriene gjør jo bare munch-bildene dyrere og dyrere for hver gang, og nå får nok være nok.

Jeg vil ha et ekte munch-trykk på veggen før jeg dør, men slik utviklingen har vært så blir jo dette prosjektet bare vanskeligere og vanskeligere... Slutt å stjele Munch!

Mer om Edvard Munch



Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Hva hjelper disse bensinaksjonene?



Hva er egentlig poenget med å skulle boikotte Shell og StatoilHydro?
Det er jo den norske staten som stikker av med pengene - ikke oljeselskapene.

Av en bensinpris på 12-14 kroner så forsvinner jo 8 kroner rett i statskassa. Skal vi tro oljeselskapene selv, så har de ca 10 øre i fortjeneste pr liter bensin. Jada, jeg vet at man ikke skal stole helt på disse karene, men dette skal visstnok være en relativ objektiv sannhet.

Vi skal ikke forsvare Shell, StatoilHydro og andre selskaper i bransjen, for de er ofte skurker på den ene og den andre måten, men man må jo innse realitetene her. Men det er vel litt vanskelig å boikotte staten :-)

Les mer på db.no
Norges dyreste og billigste?


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Rosenborg i oppløsning?


Man har lenge sagt at det er ledelsen i Rosenborg som må ta ansvar og gå, og nå starter det. Knut Torbjørn Eggen meldte tidligere at han går fra stillingen i RBK og nå følger fysisk trener, Siri Marte Hollekim, denne nye trenden.

Man kan si hva man vil om årsakene til at disse to forlater RBK, men skuta er i ferd med å synke og det er da naturlig å hoppe i livbåtene. Det kan ikke være enkelt å gå på jobb i Rosenborg slik situasjonen er for tiden, og det lille allmennheten får vite av hva som foregår på Brakka av uenigheter og amperhet må jo bare være en brøkdel av det som virkelig foregår og blir sagt.
 


Nei, Nils Arne, du skulle aldri gått av, så enkelt er det. Vi savner ditt Rosenborg og det dere presterte.



Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook

Melanie Brown gir oss litt krydder i hverdagen

Melanie Brown, bedre kjent som Mel B eller Scary Spice i Spice Girls, bryr seg lite om fotografer som ligger på lur når hun er ute og lufter den nye bikinien.
Og at det ligger fotografer på lur i buskene skjønner vi godt - det er jo deilige saker hun viser frem.



Se mer på Egotastic


Gi Kudos til denne saken!

Legg til på Facebook
Paris Hilton
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Emilie de Ravin
Emilie de Ravin
Ellen Page
Ellen Page
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly